HIGH TEA

Bij ons kunt u op elk moment van de dag van een uitstekende high tea genieten. De enige voorwaarde is dat u van tevoren reserveert, dan doen wij de rest!

De high tea bestaat uit twee uur lang thee drinken en twee rondes met heerlijke huisgemaakt hapjes. U kunt kiezen uit de diverse smaken fair trade thee van Puritea die wij aanbieden, maar ook onze verse munt- en gemberthee vallen binnen dit arrangement. Qua hapjes kunt u denken aan: cheesecake, scones, warme appelbolletjes, breekchocolade, wrapjes, borrelhapjes en crostini`s. Omdat wij alles zelf maken en graag gebruik maken van seizoensproducten wisselt het exacte assortiment door, maar een smakelijke ervaring is gegarandeerd.

In de avonduurtjes kunt u bij ons ook genieten van een high wine (het ‘wijn is fijn’ arrangement) en op een zomerdag van een high ijsthee, Voor meer informatie hierover bel of mail gerust.

Prijzen zijn per persoon en zijn te reserveren vanaf twee personen:

High tea €15,50
High ijsthee €16,50
Wijn is fijn €24,50

THEMA AVONDEN

Iedere maand is het een feestje bij ons! Dan gaat de bediening verkleed, de muziek op thema en het eten in stijl!

Een thema avond bestaat (bijna) altijd uit een driegangenmenu geheel in het thema van de avond. Denk bijvoorbeeld aan: western, Grieks, Caribisch en Indiaas, maar ook aan Hollands, Duits en zelfs Indonesisch.

Leuk is de altijd goede en gezellige sfeer. Nog leuker is de prijs, u betaalt slechts €21,50 voor het menu, maar het allerleukste is misschien nog wel dat u zelf ook in stijl verkleed mag komen!

Houd onze social media in de gaten voor het thema dat u aanspreekt en neem vooral even een kijkje bij de foto’s om te zien hoe gezellig en lekker een thema avond bij ons kan zijn!

FEESTEN EN PARTIJEN

Is uw huis of tuin te klein voor een feest, of heeft u gewoon meer zin om het buiten de deur te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, vooral voor kleine en middelgrote groepen (15-50 personen) is onze gezellige en knusse ruimte een uitstekende locatie.

Voor een feest, groepsetentje of andere gelegenheid kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden zodat we er met elkaar een geslaagde dag van kunnen maken.

CATERING

Wij begrijpen dat u geen zin heeft om met uw eigen feest, receptie of buurtdag te staan zwoegen in de keuken. Geen nood, wij doen dat graag voor u en cateren op iedere gewenste locatie binnen redelijke afstand.

Van een klein broodjesbuffet tot een uitgebreide BBQ voor 100 personen, er is van alles mogelijk. Een vast pakket bestaat bij ons niet, wij overleggen graag alles met u zodat we een buffet op maat kunnen samen stellen. Informeer naar de mogelijkheden via telefoon of mail.